Samen met Jeanette Busk (Denemarken) zorg ik  dat de juiste producten op de juiste plaats terecht komen.

Vertegenwoordig je een winkel, neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Je kan ons bereiken op 06 57 54 28 23 of vul het contactformulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

By Ruby beschikt niet over een winkel, maar correspondentie per post (geen bezoekadres) kun je sturen naar By Ruby, De Gruyterfabriek/Ruimte 6223, Veemarktkade 8, 5222 AE Den Bosch.

By Ruby is geregistreerd als handelsnaam van Studio Kleur bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 63234297 en haar BTW is nummer NL.1482.354.63.B01.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Leveringsvoorwaarden

Toepassing
Indien je een bestelling plaatst op www.byruby.nl ga je akkoord met deze algemene leveringsvoorwaarden.

Verkoper
Handelsnaam: By Ruby. Merknaam: By Ruby

Bereikbaar via mail@byruby.nl en 06-57542823.

KvK-nummer: 63234297
Btw-identificatienummer: NL.1482.354.63.B01
Rekeningnummer: NL76ABNA0532882563

Winkelen
Op By Ruby kun je winkelen voor handgemaakte luxe vesten, truien, sjaals en accessoires.

Prijzen
Alle prijzen op de website zijn in euro’s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. By Ruby heeft het recht om de prijzen op haar website aan te passen, zonder vermelding naar haar klanten-bezoekers. Alle verzendkosten zijn voor rekening van By Ruby.
By Ruby kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die fout zijn, als het gevolg van een invoer, typ/ of drukfout.

Privacy
By Ruby vindt persoonsgegevens van haar klanten heel belangrijk, en daarom zullen deze gegevens nooit voor andere doeleinden worden gebruikt dan voor het betalen en verzending van de bestelling en haar eigen administratie. Persoonsgegevens worden niet ter beschikking gesteld aan derden.

Bevestiging
Zodra je een bestelling bij By Ruby hebt geplaatst, ontvang je daarvan een email ter bevestiging.

Verzending
Wanneer je bestelling is betaald, zal by Ruby z.s.m. je bestelling verzenden of laten maken.
Na het verzenden van jouw bestelling heeft by Ruby geen invloed op de bezorging ervan en kan niet aansprakelijk worden gesteld van een eventuele vertraging van de verzendpartij.

Foutieve doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten.

Verzenden naar andere landen gaat in overleg.

Ontvangst
De handgemaakte producten zijn met veel aandacht en liefde gemaakt. Het kan zijn dat deze door het handwerk minimaal van elkaar verschillen.

Retour
Onze producten worden naar wens handgemaakt. Wij geven daarom ook geen geld terug op onze producten. Mocht het product in jouw gedachte zover afwijken van wat je hebt besteld, kunnen we het ruilen tegen een product wat op dat moment voorradig is. Stuur ons een email alvorens je het product retourneert.

Kwaliteit
De kleuren op de foto’s kunnen minimaal afwijken van de werkelijkheid. De instellingen van jouw beeldscherm kunnen hierop ook van invloed zijn. Daarnaast zijn alle handgemaakte producten uniek, en kan elk natuur product licht afwijken of oneffenheden vertonen.

Geschillen
Op alle rechtsbetrekkingen waarbij by Ruby partij is, is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing. By Ruby en de klant zullen pas een beroep op de rechter doen nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen een geschil in onderling overleg te beslechten.

Aansprakelijkheid
By Ruby is nooit aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, direct of indirect, die na levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan jou, aan zaken van jou, aan gezinsleden, aan zaken van gezinsleden, aan derden of zaken van derden. Indien by Ruby aansprakelijk mocht zijn voor enigerlei schade, dan is de aansprakelijkheid van by Ruby beperkt tot maximaal tweemaal de factuurwaarde van het product waarop de aansprakelijkheid betrekking heeft.

Contact
Bij by Ruby vinden we het belangrijk dat je tevreden bent. Heb je naar aanleiding van wat je gelezen hebt op www.byruby.nl nog vragen, stuur dan een email naar: mail@byruby.nl

Copyright 2017 By Ruby
Alle rechten voorbehouden. Alle teksten en foto’s op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming is het kopiëren van teksten, artikelen, foto’s en het design niet toegestaan.

Versie december 2016